Judie

Trainings & voedings coach

Na 15 jaar mensen begeleiden in de sport, ben ik een opleiding voeding gaan volgen. Voedingsadvies gaat niet alleen over afvallen, maar over een gezond eetpatroon waar je voor de rest van je leven profijt van hebt.

Na drie zwangerschappen was er bij mij de behoefte om mij weer fit te voelen en de overtollige kilo's weer kwijt te raken. Met de kennis die ik tijdens mijn opleiding heb opgedaan heb ik een programma ontwikkeld dat ook jou kan helpen.

Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen positief veranderen en meer zelfvertrouwen krijgen wanneer ze gaan trainen en op hun voeding letten. Het leuke is dat een drankje op het terras of een keertje lekker uit eten gewoon nog kan. Ik help jou de juiste balans te vinden.

Arjan

Trainings coach

Mijn eigen achtergrond als sporter begon als wedstrijdzwemmer op hoog niveau. Ik heb in die periode veel geleerd over het stellen van doelen, het overwinnen van tegenslagen en het verleggen van grenzen. Tijdens deze tijd heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder mijn Bachelor of Sport and Physical Education aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ik heb mezelf actief verdiept in verschillende vormen van fitness waaronder powerlifting, bodybuilding en crossfit.

Ik help je graag met (personal) trainingen en een trainingsschema op maat!

Kevin

Trainings coach

Tijdens mijn opleiding Sport & Bewegen heb ik de richting ‘personal trainer’ gevolgd. Momenteel doe ik een HBO-opleiding Fysiotherapie.

Ik ben een grote sportfanaat. Als kind deed ik al karate en kickboksen, en op mijn 18e begon ik met fitness.

Ik maak graag een training op maat voor je, waarbij ik het erg belangrijk vindt wat jouw doel is en waar je behoeftes liggen. Een de training kan zowel zwaar als leuk zijn. Kom je een keertje bij me trainen?

Ja, ik wil fit worden!