Ons verhaal

Fit worden?

Fitja heeft al ruim 10 jaar ervaring

Geen mens is het zelfde. En dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom werken wij altijd 1 op 1, voor een perfecte uitvoering van het traject. Aangevuld met trainingen in zeer kleine groepen.  Fitja begeleidt en helpt je. Samen met jou stelt Fitja doelen op die haalbaar en realistisch zijn. Geen rages, shakes of crashdieeten, maar langdurig resultaat. Al meer dan 10 jaar geven wij personal trainingen, groepslessen en voedingsadvies. Persoonlijk en op maat.

Hoe we dit doen?

Bij Fitja kan je terecht voor diverse oplossingen om je gezondheid te verbeteren

Training

Heb je het gevoel dat je daar zelf niet verder mee komt? Of weet je niet hoe je je training aan moet pakken om je doel te behalen? Misschien zit je te denken aan een personal trainer of wil je trainen met je partner, vrienden of collega’s? Kies bij Fitja jouw ideale manier om fitter te worden.

Voeding

Je bent wat je eet. Met behulp van een schema dat bij jou en je doelen past, brengen we je voeding in balans, zodat je snel fitter wordt. Geen mens is hetzelfde, dus we werken 1 op 1 met persoonlijk op maat gemaakte adviezen.

Dit kun je van ons verwachten

image goes here

Persoonlijk

Op maat gemaakte schema's en wij zijn altijd benaderbaar per app, mail en telefoon.

image goes here

Transparant & eerlijk

Wij zijn eerlijk over wat je nodig hebt en altijd transparant over de kosten.

image goes here

Ambitieus & gedisciplineerd

Wij maken sporten en gezond eten onmisbaar in je leven.

Ben jij klaar om fit te worden?

Specialisten op het gebied van voeding en training

Jou het beste bieden op het gebied van training en voeding. Dat is het doel van Fitja Iedereen kan een training verzorgen of eetschema bedenken, maar Fitja maakt voor jou een duidelijk plan op maat. Hoe zit jij in elkaar en wat is je doel? Samen met Fitja behaal je het maximale resultaat. Duurzaam resultaat, transparant en haalbaar.  Wanneer zullen we beginnen?

Gratis intake plannen