Onze coaches

Graag stellen wij ons team aan je voor:

Arjan

Trainer

Mijn eigen achtergrond als sporter begon als wedstrijdzwemmer op hoog niveau. Ik heb in die periode veel geleerd over het stellen van doelen, het overwinnen van tegenslagen en het verleggen van grenzen. Tijdens deze tijd heb ik verschillende opleidingen gevolgd, waaronder mijn Bachelor of Sport and Physical Education aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik heb mezelf actief verdiept in verschillende vormen van fitness waaronder powerlifting, bodybuilding en crossfit.

Ik help je graag met (personal) trainingen en een trainingsschema op maat!

Meer over Arjan

Judie

Voedings- & Trainingscoach

Na 15 jaar mensen begeleiden in de sport, ben ik een opleiding voeding gaan volgen. Na vier zwangerschappen was er bij mij de behoefte om mij weer fit te voelen en de overtollige kilo's weer kwijt te raken. Met de kennis die ik tijdens mijn voedingsopleiding heb opgedaan heb ik een programma ontwikkeld dat ook jou kan helpen.
Ik vind het geweldig om te zien hoe mensen positief veranderen en meer zelfvertrouwen krijgen wanneer ze gaan trainen en op hun voeding letten. Het leuke is dat een drankje op het terras of een keertje lekker uit eten gewoon nog kan. Ik help jou de juiste balans te vinden.

Meer over Judie

Kevin

Trainer

Tijdens mijn opleiding Sport & Bewegen heb ik de richting ‘personal trainer’ gevolgd. Momenteel doe ik een HBO-opleiding Fysiotherapie.

Ik ben een grote sportfanaat. Als kind deed ik al karate en kickboksen, en op mijn 18e begon ik met fitness.

Ik maak graag een training op maat voor je, waarbij ik het erg belangrijk vindt wat jouw doel is en waar je behoeftes liggen. Een de training kan zowel zwaar als leuk zijn. Kom je een keertje bij me trainen?

Meer over Kevin

Sieger

Trainer

Momenteel doe ik de opleiding fysiotherapie en werk ik bij Fitja als trainingscoach. Sporten doe ik al ruim 13 jaar, voetballen en vanaf m'n 16e ook Fitness. Tijdens mijn opleiding Fysiotherapie heb ik bij meerdere praktijken in Alkmaar stage gelopen. Ik vind het dan ook superleuk om persoonlijke begeleiding geven aan mensen die aan het revalideren zijn van een blessure. Vanuit mogelijkheden kijken wat iemand nog kan en vanuit hier verder opbouwen. Daarnaast geef ik persoonlijke begeleiding aan mensen die revalideren van een blessure.

Mag ik helpen jou fitter te maken?

Meer over Sieger

Reacties van onze klanten

Deze mensen gingen je voor en zitten weer heerlijk in hun vel

Van 101,6 kg naar 89,9 kg in minder dan 24 weken! Arjan is een adviseur en trainer op niveau, weet waar hij over praat en geeft je de motivatie om door te gaan.

Jesse Pielage

mijn eigen persoonlijke ervaring is dat ik geleerd heb om lekker gezond te eten ...ik heb mijn hele voedings patroon aangepast door middel van de week schema's..en dit zit nu helemaal in mijn systeem, en voelt nu aan als gewoon gezond en gevarieerd eten

Maureen Baron

Als je de voedingslijsten goed volgt en de training bij je voedingsdeskundige goed opvolgt heb je altijd resultaat Ben zelf van 105 kilo naar 63 kilo gegaan het is dus echt de moeite waard

Hulya Yucedag

Ben jij klaar om fit te worden?

Meld je dan aan voor een van onze handige programma's en je maakt een vliegende start!

Je wilt van die extra kilo's afkomen, weer terug naar je streefgewicht, je energieker voelen, beter op je eten letten, gewoon goed in je vel zitten en je fit voelen.
Maar zelf lukt het je niet... frustrerend toch? Ook weer lekker in je vel zitten? Samen gaan wij voor resultaat. Ontdek nu hoe, meld je aan voor een gratis intake en dan kunnen we beginnen.

Gratis intake plannen

Dit kun je van ons verwachten

image goes here

Persoonlijk

Op maat gemaakte schema's en wij zijn altijd benaderbaar per app, mail en telefoon.

image goes here

Transparant & eerlijk

Wij zijn eerlijk over wat je nodig hebt en altijd transparant over de kosten.

image goes here

Ambitieus & gedisciplineerd

Wij maken sporten en gezond eten onmisbaar in je leven.